Villa Mekanik

Hizmetlerimiz

media
NELER YAPIYORUZ

Mühendislik Çözümlerimiz

  • 01

    Temiz Su Tesisatı

    Sıhhi tesisat, yapılarda insan sağlığının korunması, devamının sağlanması ve modern yaşama uyumlanabilmesini, herhangi bir su kaynağından alınan suyun bağlantılı olduğu yerlere temiz olarak ulaştırılıp kirli suyun dışarı atılmasını sağlayan teknik sistemdir.

    Detaylar
  • 02

    Yerden Isıtma Sistemleri

    Yerden ısıtma, iletim, radyasyon ve konveksiyon kullanarak termal konfor için iç mekan iklim kontrolünü sağlayan ısıtma şeklidir. Yerden ısıtma sistemleri enerji tasarrufu ve homojen ısı transferi için en ideal sistemlerden biridir,

    Detaylar
  • 03

    Doğalgaz Tesisatı

    Doğal gaz hizmeti, evinizi ısıtmanın ve enerji faturalarınızdan tasarruf etmenin harika bir yoludur. Doğal gaz hattı hizmeti, evinize istikrarlı ve güvenilir bir doğal gaz akışı sağlar.

    Detaylar
  • 04

    Atıksu Tesisatı

    Boru, kalıp parça ve RAUPIANO PLUS aksesuar yelpazemiz üniversal olarak kullanılabilir ve DN 32 ila DN 200 arasındaki tüm boyutlarda klasik HT ve KG sistemleriyle uyumludur - optimum ses yalıtımı ve yangın emniyeti sağlar.

    Detaylar
  • 05

    Kazan Dairesi

    Kazan dairesi; katı, sıvı veya gaz halinde bulunan yakıtların yakılması sonucunda ortaya çıkan kimyasal enerjinin ısı enerjisine dönüştürülmesini sağlar. Ortaya çıkan ısı enerjisi akışkan bazı sıvıları ısıtması sonucunda istenilen bölgelerin ısıtılması sağlanmaktadır.

    Detaylar
  • 06

    Klima

    Klimalar; soğutma çevrimi kullanarak bir ortamı ısıdan arındıran (ortam sıcaklığını azaltan), ortamdaki fazla nemi alıp ortama taze hava sağlamak amacıyla tasarlanan cihazlardır. İnsanların konforlu bulduğu ortam sıcaklığı, bulunulan ortamdaki hava sıcaklığı ve havadaki nem oranına bağlı olmaktadır.

    Detaylar
  • 07

    Havalandırma

    Havalandırma, bir mekanın iç hava kalitesini ve sıcaklık kontrolünü sağlayan sistemlerin genel adıdır. Temel ilkesi, temiz hava sağlayarak kirli havayı uzaklaştırmaktır. Bu şekilde, havada biriken toz, nem, zararlı gazlar ve kötü kokular ortadan kaldırılır.

    Detaylar
  • 08

    Merkezi Süpürge

    REHAU VACUCLEAN merkezi toz emme sistemi temizliğin en gelişmiş ve en sağlıklı yoludur: en küçük tozları dahi yaşam mahalinden uzaklaştırır ve yaşam kalitesini arttırır.

    Detaylar
  • 09

    Isı Pompası Sistemleri

    Isı pompası sistemleri, buzdolabına benzer bir prensip kullanarak, tersine çevrim ile ortam ısısından enerji üretir. Bir buzdolabı iç hacmini soğuturken dışarıya sıcak havayı iletir. Bir hava kaynaklı ısı pompası ise ortam havasındaki ısıyı odalarınıza getirir.

    Detaylar
  • 10

    Güneş Enerji Sistemleri

    Güneş enerjisi, doğru kullanım ile dünyada gereksinim duyulan tüm enerjiyi tek başına karşılayabilecek güçte yenilenebilir bir kaynaktır. Güneş enerjisi panelleri ile güneşi evinize taşıyabilir ve güneş enerjisi sistemlerini tercih ederek doğaya katkı sağlayabilirsiniz.

    Detaylar
  • 11

    Yangın tesisatı

    Yangın tesisatı, bir yapı veya alanda olası yangın durumlarına karşı koruma sağlayan bir sistemdir. Bu sistem, yangın söndürme ekipmanlarını, alarm sistemlerini ve yangının kontrol altına alınmasını sağlayan yapısal unsurları içerir.

    Detaylar
BİZE ULAŞIN

Herhangi bir Sorunuzmu var?





    Villa Mekanik Ltd. Şti.